dimecres, 18 de maig del 2011

Popurri electoral

Sí, és cert. Havia decidit no parlar de política durant aquests dies de campanya electoral, per no sobresaturar-vos d'aquesta temàtica, però davant la insistència d'alguns de prendre'ns per encara més imbècils del que semblem la resta de l'any, he tingut que rectificar la meua decisió.


Succés i Fet

Encara n'hi ha gent que confon els termes successos i fets. Possiblement no van vore Barri Sèsam durant la seua infantesa encara que això no els disculpa.

La qüestió és que sentint la propaganda del Partit Popular d'Alcoi en la seua campanya per a les municipals, qualsevol persona pot adonar-se que dins dels mèrits que s'atribueixen confonen clarament els successos que han ocorregut durant el temps que han governat amb allò que ells han fet. Per exemple, un succés pot ser la construcció del CADA però ells no l'han fet; més bé al contrari, van posar tots els problemes que van poder per tal que els Campsistes no pogueren atribuir-se el mèrit. O l'autovia construïda pel Ministeri i que van intentar paralitzar per tal de guanyar algun rèdit electoral.

El problema és que dins de poc també s'atribuiran el mèrit del naixement de la meua filla xicoteta intentant guanyar-se el meu vot, però per la mateixa regla de tres, s'atribuiran també la seua concepció... i això ja no m'agrada tant.


La jungla... 5?

Escoltar la cunya radiofònica del PP alcoià (en castellà, és clar), amb totes eixes bovades que diu --ideades, supose, que per Peralta o Pastor... no imagine cap altre amb eixe nivell intel·lectual-- i amb la veu de Bruce Willis, em fa venir al cap la imatge de que aquesta ciutat s'ha transformat en una autèntica jungla des que governa el Partit Popular. Només espere que a partir del dia 22 aquesta veu els diga als seus patrons allò de "En ocasiones veo muertos".


Bildu

El PP ha intentat esmenar-li la plana al Tribunal Constitucional --sí, eixe tribunal que van considerar tan equànime, imparcial i just quan va retallar l'estatut català--, al que sembla que consideren partidista, injust i inclús immoral, i demanar la il·legalització de Bildu perquè un etarra que havia complit condemna, a la seua eixida de presó exhibia un cartell de recolzament a la dita coalició. Des d'ací, em permet recomanar-los als pròxims etarres que isquen de presó, que porten cartells de recolzament al Partit Popular i els seus innumerables imputats per corrupció... supose que per coherència demanaran la seua pròpia autodissolució.


L'avi de Zapatero

Sembla que Camps pensa que l'avi de Zapatero no li va donar prou afecte quan era xicotet. Bé, jo pense que el pare de Camps el que no li va donar són les dues bufetades que li calien la primera vegada que el va veure clavant mà al moneder de sa mare. Possiblement la seua situació judicial i la nostra situació econòmica no serien les mateixes.


Espanyols

Quan a Rajoy li pregunten pel finançament il·legal del Partit Popular, respon amb un "Que yo sepa, no", com dient "Y si se descubre, yo no sé nada". A mi em sembla una autèntica covardia que no es mulle ni es responsabilitze, però per a l'ínclit Paquito Camps, Rajoy és un espanyol de veritat, en contraposició amb tots aquells que no combreguen amb les seues paranoies i les seues corrupteles... i desprès no voldran que augmenten els sentiments nacionalistes (perifèrics) i que molta gent estiga deixant de sentir-se espanyola!!!


Photoshop

I, per cert, s'heu fixat en els cartells de Camps? Eixa mirada perduda i inexpressiva, eixa pell de plàstic, eixes arrugues d'expressió inexistents...

És evident que intentar retocar amb el Photoshop tot allò que expressa un rostre, tot allò que en ell es pot llegir, per tal de que no es veja en un cartell --és molt fàcil descobrir la culpabilitat i la mentira mirant els ulls-- porta a això, a que semble que li han fet la foto al ninot indultat d'aquest any...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada