dijous, 9 de juny del 2011

Insistint en l'alcoiania

Han passat ja dues setmanes des de la celebració de les eleccions locals i autonòmiques i per a alguns la ressaca encara no ha desaparegut.

Per exemple, a nivell local resulten sorprenents les declaracions dels derrotats Peralta i Pastor (Sedano sembla que s'ha quedat mut, què és el que passa quan el titellaire abandona la seua titella...). Fa molt pocs dies el PP li va oferir a EU qualsevol regidoria que desitjara i la immediata paralització de tots els projectes estrela del PP que volguera, a canvi de l'alcaldia.

Doncs bé, desprès que EU, molt coherentment, rebutjara l'oferiment --com per altra banda era més que lògic--, apareix el tal Pastor amollant que la demanda d'EU de paralitzar els projectes estrela del PP per tal de negociar el nou govern local amb PSOE i Bloc és un xantatge... però borinot, que vosaltres li ho vau oferir sense que us ho demanaren!!! A veure si t'assabentes d'una vegada que els alcoians no som tan estúpids com tu penses!!!

I en quant a l'inefable Peralta, continua en la matraca que la paralització del blablabla dels projectes del PP --blablabla perquè molt s'ha dit, molt s'ha fet propaganda, però ningú encara no ha vist res... fora de pelotassos i il·legalitats, és clar-- seria un clar retrocés per Alcoi.

Com sempre, insistint en l'alcoiania (i què dimonis pensarà Miguel que és això? Al menys queda bé, perquè si el nostre poble siguera Catamarruc --catamarruquia?--, o Gaianes --Ganyania?--, o...).

Però també cal insistir en eixos projectes que porten en boca del ex-conseller des del 2000. Pàrquing de la Rosaleda, il·legalitat amb clars indicis de nepotisme què haurem de pagar entre tots; urbanització de Serelles, pelotasso en fallida i amb clares irregularitats i il·legalitats què ens costarà uns bons diners; Boulevard, pelotasso despòtic, passant-se la participació ciutadana per l'entrecama i què arruïnarà les arques municipals durant decennis; hotel de la Font Roja, atemptat ecològic contra el cor d'Alcoi amb arrogància i xuleria; polígon de la Canal, animalada ambiental perduda al limbe dels impius què pot destruir el major aqüífer d'Alcoi; camp de golf de Xirillent, pelotasso urbanístic i ambiental amb clar tracte de favor a l'amiguet Ramon Doménech... continue? L'eliminació d'aquests projectes seria, evidentment, un enorme pas endavant per al poble d'Alcoi i els seus habitants. Seria un clar símptoma de progrés.

Un altre al que el temps no millora és a l'ínclit Font de Mora. Ara, per tal de minar una mica més la nostra llengua, s'ha tret de la màniga un decret que pretén que un terç de l'ensenyament es faça en anglès, un terç en la llengua de l'imperi i un terç --quin remei-- en valencià... Fonti, xaval, que se t'ha oblidat el xinés!!! A més a més, pots millorar la parida: un desè en castellà, un desè en angles, un desè en --quin remei-- valencià, un desè en xinés, un desè en maorí, un desè en cibemba, un desè en hausa, un desè en sard, un desè en gaèlic i un desè en quítxua. Si hi haguera un Nobel a la tonteria, aquest element tendria a casa la col·lecció completa...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada