dimecres, 1 de febrer del 2012

Mengeu merda...

Soc de les persones que pensen que és millor parlar de les coses injustes i desagradables després que passe un cert temps, per tal que les paraules isquen del cap i del cor i no dels budells.

Perquè és molt difícil resistir-se a ser dur, molt dur, amb la "Justícia espanyola" i els elements que van constituir el jurat popular que va jutjar els miserables Camps i Costa. I dic miserables, perquè encara que aquest "jurat PoPular" els haja declarat no culpables dels càrrecs que se'ls imputava, les converses sentides al judici els converteixen, automàticament, en autèntics miserables. Als dos. I al partit que els recolza. I sobretot a alguns elements d'eixe "partit" que, per cínics i indecents, és difícil considerar part de l'espècie humana.

Wikimedia Commons
Com Rafa Blasco. Un individu que de ser un membre de l'organització terrorista FRAP ha passat a ser un dels animals polítics capaç de sobreviure parasitant qualsevol tipus de grup polític que governe la Generalitat. Com la merda, sempre sura.
Ha estat Conseller d'Obres Públiques i Urbanisme del PSOE en temps de Lerma (el qual el va destituir per una qüestió de corrupció en uns terrenys de Calp... què curiós!). També ha estat Conseller en els Governs de Zaplana --cas Naseiro-- i Camps --Gürtel, Brugal, Emarsa...--. I ara dona la cara per aquest darrer individu dins del seu càrrec de portaveu dels populars en les Corts.
I té el sobirà cinisme de dir --ell, el nom del qual sempre ha estat girant al voltant de tots els casos de corrupció del País-- que qui pensa en recórrer aquesta sentència INDECENT davant del Suprem --i deixem-nos de correccions polítiques, sentències tant evidentment injustes i indecents com aquesta, ni es respecten, ni s'acaten voluntàriament, ja que no respecten els ciutadans--, "se burla de los veredictos de los ciudadanos en las urnas y en la justicia".

Mmmm... allò del veredicte en les urnes em recorda aquella pintada tan famosa que deia
"Mengeu merda, perquè cent mil milions de mosques no poden equivocar-se..."
I en quant a burles... bé, parlant de Blasco no cal dir res més.

 Per cert, i si pensàveu el contrari, heu de saber que no tinc cap interés en entrar en la comparació dels judicis de Camps i Garzón, ja que la poca vergonya i sensació de fàstic que envolta la Justícia espanyola en els dos casos, l'un per semblar el tribunal del "Mira quién baila", l'altre per semblar la inquisició del segle XVI, ha forçat l'aparició de centenars d'articles què fan que el tema ja estiga massa gastat. I la veritat és que poc més puc aportar.


PD.- Ahir vesprada, el govern del PP va eliminar l'assignatura "Educació per la Ciutadania" ja que, segons argumentava aquest matí el ministre en la SER, era una assignatura que adoctrinava els xiquets --i per tal de justificar-ho ha utilitzat un exemple que era més fals que un bitllet de 7,23 euros.... crec que al ministre li diuen Pinotxo de cognom--. Espere que seguint amb aquesta mateixa argumentació, elimine de forma immediata l'assignatura de religió, perquè si es tracta de que les assignatures no adoctrinen...

PD(2).- Les escoles concertades d'Alcoi, assessorades per "Escuelas Católicas" (Rouco) no secundaran les mobilitzacions del Consell Escolar pels retalls i els impagaments. Com deia un amic en un comentari de la notícia,
Estan en el mateix vaixell? Mai no ho han estat, i si algú pensava el contrari, ací té la constatació de la seua ignorància i bona fe.
Aquests col·legis adoctrinadors estan pagats amb els meus impostos, restant-li eixos diners a l'educació pública què amb ells tendria una qualitat molt superior a la que ara té (ara bé, això aniria en detriment de la privada/concertada).
I com diuen a la meua terra, "qui vulga putes que passe pel caixer".
 Abrigueu-vos que ve el fred!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada