dilluns, 4 d’abril del 2011

No és el mateix?

Hi ha un adagi què diu que "N'hi ha qui ja naix vell". Mai m'havia parat seriosament a pensar en aquesta qüestió, però n'hi han fets que han aconseguit que la reconsidere seriosament. Efectivament, la vellea comporta habitualment una pèrdua evident de reflexes, una important disminució en la capacitat per aprendre i, malauradament, l'aparició de malalties degeneratives com ara l'alzheimer.

I tot açò ve al cas per el comunicat que ha aparegut darrerament en premsa i altres mitjans digitals, del senyor Fernando Pastor (ahh, Pastor, Pastor, sempre "l'entranyable" Pastor) titulat "No es lo mismo".

En aquest escrit, Pastor s'erigeix en l'adalil del pobre i indefens alcalde Sedano front a les hordes ecologistes d'extrema esquerra què només el volen fotre, a d'ell i només a d'ell. Allí glossa, com no podia ser d'una altra forma, les infàmies que perpetra la Carrasca davant de les actuacions --benintencionades sempre, és clar-- del govern municipal d'Alcoi. Infàmies que, com és d'esperar, només es produïxen front al PP, mai sobre actuacions de partits de l'àmbit de l'esquerra --si així podem definir les realitzades pel PSOE--.

I així, torna amb la matraca de que la Carrasca mai va dir res de l'edifici de la Font Roja, en temps de Pep Sanus, o del pont de l'autovia, però al pobre Sedano se li tiren al damunt perquè es passa la llei pel forro en el cas del pàrquing de la Rosaleda o perquè vol destruir la zona de major valor ecològic de la nostra comarca, construint, al seu bell mig, un "hotel mediambientalment escrupolós" (o "escrupolosament mediambiental"... tant se val, ningú sap què significa això).

I ahí és on entra allò del principi d'aquestes línies de les malalties degeneratives. Pastor sembla tenir enormes llacunes a la seua memòria i no recorda que els ecologistes es van oposar frontalment a les actuacions a la Font Roja --encara que el projecte anava avalat per la signatura de Ramon Folch, eminent ecòleg, el qual va ser ràpidament desestimat pel propi PP en arribar a l'alcaldia-- o que la major part de les al·legacions a l'autovia --i que van suposar la variació d'un projecte inicial que creuava pel mig del Barranc de la Batalla-- les va presentar la mateixa Carrasca, o que també es van oposar a la canalització del riu al seu pas pel casc urbà... De totes aquestes coses, el senyor Pastor no se'n recorda.

O prefereix no recordar-se'n.

I és que si ho recordara, es quedaria sense cap argument front aquells que, fins aquest moment, han estat els únics que s'han oposat frontalment a totes les barbaritats què han intentat fer els nostres governants, amb major o menor fortuna. Tant del PP com del PSOE. I hauria de recordar que, en temps de Pep Sanus, Carles Mansanet estava declarat persona non grata a l'ajuntament d'Alcoi. Però això tampoc ho vol recordar.

I jo em pregunte, un personatge com aquest Pastor, amb idees tan revolucionàries --per no anomenar-les d'una altra forma-- com allò dels passejos amb camell pel llit del riu, un personatge que cada vegada que argumenta alguna cosa dona la sensació que considera el seu auditori rematadament imbècil, és la millor opció del PP alcoià per a ser el seu portaveu a l'ajuntament? Tan faltats estan de elements amb una mica més de capacitat?

Si és així, apanyada va la candidatura del PP d'Alcoi. I apanyats anem els alcoians...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada