dilluns, 30 de juliol del 2012

JUSTIFICACIONS

Segons un estudi de la prestigiosa University of Falsester-Grimsby, publicat a la revista Anuals of Human's Foolishness, els pocs espanyols que encara  justifiquen les mesures del PP es poden englobar dins d'aquests tres tipus:

1. El meoercadono (o ceoespeculador): l'individu tipus d'aquest grup acaba de regularitzar uns quants milions que tenia amagats, amb els quals (i amb la signatura d'uns quants dels seus treballadors)  ha muntat una SICAV amb la què pràcticament no cotitza a hisenda. A més, mitjançant la reforma laboral ha aconseguit desfer-se dels treballadors que més cobraven i del control dels sindicats. Els treballadors que té ara, són -com diu habitualment- "com els xinesos" (muts, submisos, sense horaris, sense vacances, sense festes, sense baixes, barats...). Està, òbviament, encantat amb les mesures del PP. Ara el seu objectiu és tenir també, per llei, potestat sobre l'entrecama de les filles adolescents dels seus esclaus.
El número d'aquests individus es manté prou estable al llarg del temps.

2. El errequeerre: va votar al PP les darreres eleccions. Des d'aleshores, li han rebaixat el sou, li han pujat els impostos, li han llevat la paga de Nadal, li han pujat el butà i la llum, li han retirat la beca del seu fill menut, han acomiadat al seu major (que ha tornat a casa amb la seua parella prenyada perquè li han llevat el pis), li han llevat l'ajuda a la seua dona que cuida el sogre amb alzheimer, també li cobren els medicaments del sogre, sap que tindrà problemes per tal de cobrar la jubilació... però continua justificant les mesures perquè el seu orgull el fa pensar que si rectifica la gent pensarà que és tonto i li han pres el pel. I certament li l'han pres.
Els individus d'aquest grup van disminuint ja que el cabreig i la fam fan que acaben engolint-se el seu orgull.

3. El gos-lobo (de lobotomitzat): el gos-lobo, fa uns anys es va afiliar al PP ja que així pensava que agradaria més al seu patró (un meoercadono qualsevol), al qual idolatra. I l'idolatra encara que fa uns mesos (i emparant-se en la reforma laboral) el va tirar al carrer amb quatre perres d'indemnització. Des d'aleshores, les coses no han millorat: tenint com té una qualificació pràcticament nul·la, amb uns estudis que difícilment li donen per entendre el que llig i amb una personalitat més pròpia d'un golden retriever, difícilment trobarà cap treball ni a casa ni a l'estranger. El PP li ha donat la baixa per falta de pagament, encara que continua anant a la seu local per tal d'agranar el portal, i la seua parella (si n'ha aconseguit cap) l'ha tirat de casa per manso. L'escassa prestació s'acaba i no li correspondrà cap subsidi donades les noves mesures del PP. De totes formes, resulta sorprenent la capacitat d'aquests  individus de memoritzar i repetir en qualsevol lloc i moment tant les consignes de FAES com els absurds eufemismes de Montoro i De Guindo,  sense comprendre res del què està dient. Açò últim junt amb el estrany convenciment de què amb tot el que els passa, estan millorant la seua vida, ha fet que aquesta universitat haja realitzat uns estudis antropològics que han determinat que es trobem davant d'una espècie homínida no catalogada abans, que possiblement estiga relacionada directament amb el famós "eslabó perdut".
Els individus d'aquest tipus, estan en franca disminució ja que solen ser víctimes dels caps rapats (un subgrup del gos-lobo anomenat gos-lobo-lobo -també de lobotomitzat-) que cacen "sense sostres". Els pocs que sobreviuen, entren dins d'una dinàmica autofàgica en la què es consumeixen a d'ells mateix, per la qual cosa cada vegada en queden menys.

4 comentaris:

  1. Jajaja fa gràcia dit aixi això de que estigam mig rodejats de sub(PP)normals xD

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ai Cinderella, també he rebut un mail d'un amic dient-me que s'havia rist molt fins que s'havia adonat que es tractava de la realitat...
      Salut!

      Elimina
  2. Bona aproximació taxonòmica ;) El que no estic tan segur és que la tercera espècie --des del meu punt de vista, la més perillosa-- està en retrocés. És cert que sovint vaig a buscar-la en el seu hàbitat natural (els comentaris del Mundo i l'ABC), però crec que abunden massa i tot... Salut! (i plantem-los cara)

    ResponElimina
    Respostes
    1. La més perillosa? Certament sí Alfred, que ja se sap que mata més l'aigua mansa que la forta tronada. De totes formes, pel que puc observar crec que -alabat siga Déu!- sí que està en retrocés, encara que no tot el que voldríem. Salut!

      Elimina