dijous, 3 de març del 2011

Foto finish

Aquest matí m'ha sorprés una fotografia publicada en el diari Información, en la que apareixien un gran nombre de candidats del PP a les eleccions locals i autonòmiques. M'ha sorprés, entre altres coses, perquè els fotografiats ho estaven únicament de front, mancant la foto de perfil què seria de rigor. En la fotografia, i liderant-la clarament, es pot apreciar un dels personatges més afortunats del món, Carlos Fabra, President de la Diputació de Castelló i imputat en mil i un causes judicials per corrupció. I amagat en un racó i tapat per una dona, autèntica metàfora de la seua realitat política, l'imputat Camps.


Però a pesar d'aquests curiosos detalls, el que més m'ha cridat l'atenció eren els cartellets que lluïen alguns dels candidats: futur, persones, il·lusió, fortalesa... certament allò que esperen de les pròximes eleccions: continuar millorant el seu propi futur i el de les persones --familiars i amics-- què els envolten, continuar fent viure d'il·lusions als votants valencians, fortalesa davant de la justícia per tal d'evitar la presó... res de nou sota el sol.

Supose que no he estat l'única persona a la que li ha vingut al cap allò de "Déu els cria...", però la veritat,  pel bé de la societat valenciana, de la seua salut democràtica, social, laboral i econòmica, espere que açò haja estat únicament una anècdota i que aquest proper 22 de maig aquesta foto s'haja transformat en la foto-finish d'un malson que ja ha durat massa anys.

2 comentaris:

  1. y quina camarilla sense paraules

    ResponElimina
  2. A mi em recorda "La parada dels monstres (Freaks)", pel·lícula de Tod Browning...
    Salut!

    ResponElimina