dilluns, 13 de febrer del 2012

Control

Control. Necessitem mantenir el control. I ordre. Sempre i per sobre de tot, ordre. Ara som nosaltres qui donem les ordres i tenim l'obligació de respondre a les expectatives que hem creat. Tots sabien de les nostres intencions, de la nostra capacitat. I hem de respondre a allò que els que estiren dels fils esperen de nosaltres.
Control absolut sobre totes i cada una de les cèl·lules que formen aquest cos. I el millor per tal de controlar és la por. En la economia.
La econopor. Mentres pensen que ens trauran fora si no ajustem la nostra economia, també mantindrem l'ordre. La por elimina la voluntat. I sense voluntat arriba el control. Gastar el mínim d'energia en cada un dels que realitzen el treball. Extreure fins l'última gota del què ens poden donar sense arribar a esgotar-los. I esperar que no es rebel·len contra nosaltres. Els que donem les ordres. Els que mantenim el control. Arribar al seu límit. Mantenir-los sense voluntat.
Estrènyer. Estrènyer fins el límit. Sobrepassar-lo. Sense voluntat el límit es pot sobrepassar. I mantenir el control. El control.
Control.
Control.
Control.

Merda! Un altra vegada s'ha tornat a penjar! Si és que amb un processador tan obsolet i una memòria tan curta és impossible fer córrer els programes moderns. Ja m'ho diu el meu cunyat, que m'ensenye a distingir entre el que és antic i el que és vell. Em sembla que no tindré més remei que llançar aquest trasto a reciclar i comprar-ne un altre que s'ajuste a la realitat actual, encara que siga car... però de moment,

Control+Alt+Supr
Desitja reiniciar? Es netejarà la memòria i tot el que no s'haja guardat prèviament s'eliminarà completament del sistema.
ACCEPTAR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada