divendres, 14 d’octubre de 2011

Qüestió de prioritats

Ja fa un temps que comencem a entendre i a apreciar la política què pretén implantar el PP de Rajoy en el moment en què guanye (no ho permeta Déu) les properes eleccions del 20-N. A les conegudes retallades en educació en el Madrid de L'Aguirre, la Galícia de Feijoo, la Castella-La Manxa de la Cospedal i la Navarra de Barcina, ara podem afegir també les escandaloses retallades en l'àmbit dels serveis públics que el PP valencià aplica en les nostres terres.

Exemples en tenim massa. Un dels més escandalosos pot ser la retallada que deixava sense beca de menjador a més de 20.000 xiquets. Encara que els seus pares estigueren en l'atur i no cobraren més enllà de la renda social dels 400 euros. Encara que no cobraren més de 1.400 euros per capita a l'any!!! Gràcies a Déu, el Conseller va fer marxa enrere desprès de l'enrenou mediàtic que es va formar i, lògicament, pensant en les properes eleccions... després, temps n'hi ha per tal de tornar a la retallada...

O el deute que es té amb els dependents... supose que esperen que es morin i deixen d'emprenyar i demanar diners!!!

Però n'hi han més d'exemples. La sanitat valenciana tampoc es salva de les retallades. A la ja clàssica retallada encoberta que es produeix al no substituir els professionals quan estan malalts o de vacances (problema que també es dona en educació) o la falta de pagament de la despesa farmacèutica per la qual en breu els creditors deixaran de subministrar medicaments, ara l'ínclit Conseller de Sanitat s'ha tret de la màniga que els valencians estem sans i forts com a roures i no es posem malalts... així que com que no anem a l'hospital, sobren llits que es poden tancar. I els més sans de tots, els alacantins. Supose que serà la dieta a base de res amb res que prenem gràcies a la meravellosa política laboral de la Generalitat. Tanmateix, de les llistes d'espera què ocuparien aquests llits no es menciona res.

I els hospitals tampoc es salven. De fet, els sis què n'hi havien projectats des del 2003 s'ajornen "sine die"... encara recorde la "multitudinària" presentació del projecte d'hospital d'Ontinyent de Camps i eixa coseta xicoteta que li llepava les sabates... Rus crec que li deien (tinc un amic que també tenia un goset que li deien Rus... mmmm no sé perquè m'ha vingut al cap).

Però si una cosa sí que n'hi ha que reconèixer-li al Conseller de Sanitat i al President Fabra és el seu gran sentit de l'humor. Perquè no em direu que això de entregar als pacients una factura fictícia amb la seua despesa farmacèutica no té gràcia!

Supose que a partir d'ara també ens enviaran per correu una altra factura amb el que ens costa cadascun dels corruptes que encara romanen a la Generalitat, o el que ens costa el capritxet de la Fórmula 1, l'absurda Volvo Ocean Race, el no-aeroport de Castelló,el cas Brugal, el cas Gürtel, "il padrino" Fabra...

Com podem observar, la solució per a la crisi per al Partit Popular de Rajoy, és una simple qüestió de prioritats... el que passa és que eixes prioritats no coincideixen amb les de qualsevol persona amb un mínim de decència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada