dimarts, 27 de setembre del 2011

Moments de sinceritat

Aquests dies, algunes persones què no són precisament conegudes pel seu excés de sinceritat, han tingut a bé en obsequiar-nos amb uns moments de sinceritat que els han definit de forma prou ajustada. De dalt a baix:


"Yo voy a decir siempre la verdad. Hay que decir la verdad, por dura que sea, y si no, más vale no decir nada".
Mariano Rajoy (president nacional del PP).
Moltes gràcies, Mariano. Gràcies a les teues sàvies paraules ja sabem perquè habitualment romans calladet quan et pregunten pel teu projecte polític, econòmic, social, pels teus plans d'ocupació, pel Gürtel, per Camps, per Bárcenas... per tot.


"Si la educación es obligatoria y gratuita en una fase, a lo mejor no tiene que ser gratuita y obligatoria en todas las demás fases".
Esperanza Aguirre (Presidenta de la Comunitat Autònoma de Madrid).
La senyora Aguirre, com a membre d'una clàssica família de classe alta, ha anat a les millors escoles de pagament a les què es pot anar. Tanmateix, en ella es demostra que l'assistència a les millors escoles potser et puga donar cultura (sembla que no sempre), però no és precís que et done educació. Ni seny.

"Alcoi no se merece un alcalde que nos mienta".
Jorge Sedano (Ex-alcalde d'Alcoi i president local del PP).
Cert, Sedano, cert... completament d'acord. Alcoi mai ha merescut un alcalde que mentisca... Per cert, te n'has adonat que ja no ets alcalde?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada