dimecres, 17 de novembre de 2010

Algo més que un hotel? Sí, potser un pelotasso, potser un nou cas de corrupció...

Hi ha un regidor a l'ajuntament d'Alcoi, anomenat Fernando Pastor, que cada vegada que obri la boca em fa plorar al demostrar-me la baixíssima qualificació que necessiten els membres d'alguns partits -massa diria jo- per a dedicar-se al món de la política. L'última "boutade" d'aquest individu l'ha comesa en una columna al diari local Ciudad de Alcoy, intentant justificar la construcció d'un hotel al cor del Parc Natural de la Font Roja. Els arguments són tan infantiloides i peregrins que em resulta una pèrdua de temps fins i tot el rebatre'ls, ja que qualsevol persona se n'adona de lo ridícul de la seua argumentació. Però perdré uns pocs minuts per a fer-ho.
 • La frase manifestada pel tal individu "si alguien piensa que no habrá hotel es que no conoce a Jorge Sedano y al PP, es que no nos conoce" i que assumeix que estaba molt meditada, que no la vulga justificar com a que el PP és de idees i principis "inquebrantables" (por em fan eixes idees, eixos principis!!!)... és la xuleria pròpia del perdonavides de l'escola, la fanfarroneria  amenaçant amb la que tan a gust es senten els feixistes i/o els mafiosos.
 • L'esquerra no està en contra de la construcció de l'hotel amb diners públics. Està en contra de la construcció d'un hotel dins d'un Parc Natural amb la destrucció que això representa -simplement en la seua construcció, no cal mirar més enllà- amb diners de tots i sense respectar la voluntat de tot un poble que ha eixit al carrer. I que ni siquiera compta amb el recolzament dels seus correligionaris del PP d'Ibi. I li han plantejat solucions magnífiques per a realitzar eixa inversió pública, però lògicament fora del Parc.
 • Sembla que aquest impresentable no vol adonar-se del que tantes vegades se li ha dit: els hotels de Pirineus, Cazorla... van nàixer molt abans al naixement del propi Parc. A més a més, Cazorla té 209.920 ha, els Pirineus 55.374 km2 (5.537.400 ha... es necessita ser panoli per a posar aquest exemple) i la Font Roja tan sols 2.450 ha. O siga, l'hotel de la Font Roja vendria a ser com si ara mateix feren a Cazorla una urbanització  amb camps de golf, de la mida de València ciutat. Simplement una animalada.
 • En quant a l'exemple que posa sobre la competència ja resulta de autèntica rialla... sembla mentida un membre de la dreta rància que no coneix la llei de la oferta i la demanda i la relació amb la competència. T´ho explicaré, xaval: si els establiments de la Plaça de Dins tingueren un potencial de clientela de 5 persones, pots estar segur que el ficar un altre establiment -que faria competència deslleial per estar muntat per l'Administració- resultaria inassumible per la totalitat dels hostalers de la zona.
 • I en quant a allò de on estaven els ecologistes quan es va fer el projecte de l'ecocentre, podries saber-ho si tirares d'hemeroteca i llegires una mica: molt preocupats pel que podria representar. Però l'Ajuntament d'aleshores els va reunir i va consensuar un ambiciós projecte mediambiental dirigit pel màxim coneixedor d'aquests temes en aquell moment: el Sr. Ramon Folch. Vosaltres amb qui us reuniu? ( i no compte a Ortiz i d'altres brugals) Amb qui consensueu res?
Pastor, una estupidesa repetida fins a la sacietat, a l'igual que les mentides, no es transforma en veritat sinó que tan sols defineix i desemmascara al que la manifesta.

I també caldria dir-te que, actualment i fent referència sobre tot al teu partit, la diferència entre un polític mentider i un polític corrupte resulta mínima... i, en aquest país, inexistent en la majoria dels casos.

Bon profit.


2 comentaris:

 1. M'agrada molt el article, i pense que per desgracia s'acabara fent, així com el polígon industrial a la canal, el bulevard, el estrany projecte del pont Viaducte-Zona Nord i com s'ha fet La Rosaleda, la urbanització de Serelles... a vore si els fem fora del ajuntament...

  ResponElimina
 2. Tinga'm fe... al maig poden ocórrer moltes coses...
  Salut!

  ResponElimina