diumenge, 5 de desembre de 2010

La biga en ull propi

En una columna del periòdic Ciudad de Alcoi del dijous 2 de desembre, Rafael Nuñez -pel que sembla i aparenta membre de l'executiva local del PP- glosava els "mèrits" dels partits d'esquerra d'Alcoi, fent referència a l'opinió que té d'ells a nivell nacional: atur i crisis (PSOE), catalanisme i conflicte identitari (BLOC), paralització del creixement i ecologisme destructor (EU).

Així mateix,  feia responsable al tripartit català, com a Govern de Catalunya, de multes, atur desbocat i una crisi econòmica sense precedents.

Comença a resultar evident el pànic que existeix en el PP local de perdre el govern municipal quan utilitza uns arguments tan febles i que tan ràpidament es posen en la seua contra:
 • Si el tripartit és responsable de la crisi i l'atur a Catalunya, què es pot dir del PP, responsable del Govern de la comunitat més endeutada, l'única que està literalment en fallida tècnica, amb les taxes d'atur més altes i amb la crisi més agònica de la seua història? Supose que de tot açò i per la mateixa regla de tres, també serà responsable el PP.
 • I, a nivell local, si els anteriors li sembla que són els "mèrits" dels partits d'esquerra, quins són els del PP? Corrupció generalitzada (Gürtel, Brugal, Ripoll, Fabra...)? Nepotisme (Fabra, Cotino...)? Suborns (Camps, Costa...)? Tràfic d'influències (Fabra...)? Sentències en contra dels tribunals (Peralta, Sedano, Sanus...)? Multes per mala gestió i desobediència als tribunals (Peralta, Sedano, Sanus...)? Més que els "mèrits" d'un partit semblen els de la camorra napolitana...
No, Rafael, no. Eixos arguments són massa febles i poc creïbles. I els alcoians ja no s'ho creuen tot.

Madura, noi. Madura.


4 comentaris:

 1. Llàstima no poder pegar-li una ullada a l'article en qüestió... L'he cercat per Internet però pareix que no ha eixit publicat a cap altre lloc.

  ResponElimina
 2. Crec que tan sols ha eixit publicat al "Ciudad". De totes formes no és gran cosa, ja t'ho dic, d'on no n'hi ha poc es pot traure, però supose que ho podràs consultar, si vols, a alguna biblioteca municipal. Salutacions.

  ResponElimina
 3. A l'edició del 6 de febrer d'enguany "perpetra" un altre article del mateix tò que m'ha encés! Aquest Núñez és un impresentable... Però com tu dius, d'on no hi ha, no es pot traure.

  ResponElimina
 4. Vaig llegir l'article que menciones i no em mereix ni comentar-lo. El pitjor de tot és que possiblement es pense, fins i tot, que és molt ocurrent i un brillant articulista... paranoies, d'on no n'hi ha poc es pot traure. Salutacions.

  ResponElimina